Om os

Vores firma har adresse i Vilnius, Litauens hovedstad. Soundium har været online siden 2011, og lokal forretning vokser siden 2013. Beliggenhed i Vilnius giver os mulighed at levere nemt til de baltiske lande og Skandinavien. Nemt betyder hurtigt og billigt eller endda gratis. Når det drejer sig om musikken vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi er overbeviste, at I gør det heller ikke!

Er du på udkig efter DJ / studieudstyr? Så rart er se dig! Vi kan hjælpe hvilken som helst DJ, producer, hvilken som helst musikelsker – professionel eller amatør. Kunder som bare har brug for simple høretelefoner til daglig brug eller pladespiller til at nyde vinyler hjemme er heller ikke glemt.

DJ Udstyr
Bare bestem hvor er dit udgangspunkt, fordi vi kan levere.Vi betjener DJs med pladespillere, CD DJs eller DJ controllers og vi har godt udvalg af Traktor, Serato og andet software. Vi har klub klassikere som Pioneer and Native Instruments på vores hylder, men vi også tilbyder solide mærker som Reloop or Audio-Technica.

Studieudstyr
Besluttet til at lave dine egne lyde? Lad os hjælpe. Uanset hvilket software du bruger (du kan forresten også få software i vores forretning) – vi har MIDI controllers, keyboards, synths til at slippe din kreativitet løs og du tager ikke fejl med navne som Korg, Akai eller Novation. Studio monitors? Tjek. Audio interfaces? Tjek. Focusrite - tjek, Ableton - tjek, Arturia - tjek, tjek, tjek!

Små nødvendigheder
Ja, høretelefoner til arbejde eller aktiv fritid, kabler, blækpatroner, indspillere – vi kan tilbyde dig en løsning. Forresten, har du tænkt din DJ / Studieudstyr har brug for beskyttelse – kig på vores UDG Udvalg, det er enormt!